2018-09-09 03:48:54• hírek • Blikk.hu

Családját félti maga helyett az Omega rákbeteg gitárosa

Az Omega gitárosát nem zavarja, ha meg kell halnia a gyilkos kór miatt: Molnár György, Elefánt inkább családját félti maga helyett.

Mint megírtuk, megtámadta a gyilkos kór Molnár György, Elefántot. Az Omega gitárosa egy vizsgálat során tudta meg, hogy fel kell vennie a harcot a húgyhólyagdaganattal. Megoperálták őt, s a körülményekhez képest jól van.
 

Molnár György, Elefánt a Best magazinnak vallott arról, hogy őt nem zavarja az elmúlás: inkább azért aggódik, mi lesz gyermekeivel és szerető feleségével, ha legyőzi őt a rák.
 

- Tudom, minden betegség lelki eredetű, de én nem találok magamban olyan problémát, ami ezt kiválthatta volna. Nem vagyok ideges típus, [...] nyugodt, kiegyensúlyozott életem van. Akkor miért, mitől lettem beteg? Egyébként nem az zavar, hogy esetleg meg kell halnom, mert előbb-utóbb biztosan meghalok, az nem kérdés, csak nem mindegy, hogy mikor és hogyan. Inkább az, hogy a gyerekeim és a feleségem ne maradjanak egyedül! Úgy gondolom, még van dolgom velük - mondta a Best magazinnak az Omega gitárosa, aki gyermekeinek is elárulta, mi is az a rák, felesége, Henike pedig méltósággal viseli a betegséget.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: